////couvertures -

ferie dag seks
På mandag våknet vi på hotellet og spiste en deilig frokost før vi dro til Gardermoen. Der gikk vi på toget mot Trondheim.Det supersøte iphone-dekslet mitt. Elsker det. Utsikt fra setet mitt, hoho.Norge er jo bare så vakkert. Spesielt dette slettelandskapet.Også Snøhetta da! Så utrolig vakkert at jeg har ikke ord. Slike togturer får meg til å innse hvor et fantastisk land jeg bor i. 

ferie dag fem
På søndag dro vi til Zoo Artis, Europas eldste dyrepark. Fine svanen som poserte for meg.Parken var utrolig fint laget.Og man kunne se bybebyggelsen rett utenfor gjerdene.Sebraer er kule.Vi spiste en herlig lunsj.Se så frodig og fint!Finfine ulvene. Se på babyen da!Tittei fra pappa og meg.Utrolig fine bur, tror det var de originale fra 1880.Akvariumet var i en utrolig fin bygning.Bare se på de døråpningene og vinduene!Utrolig fine haller.Og noen stygge fisker.Utstoppede ugler.Husker ikke hva dette var skjelettet til, syke tenner i hvertfall...Ørkenhunder. Haha, så søte.Inne i dyreparken lå det også vakre privateiendommer.Herlig sted.Pannekakehus!Inne i planetariumet! bare synd at alt stod på nederlandsk... Resten av dagen gikk med til å ta buss til flyplassen (Schiphol), vente lenge på flyet, fly til Gardermoen og dermed å ligge over på Clarion-hotellet på Gardermoen. Sovnet med en gang jeg la hodet på puta, for å si det mildt.

ferie dag fire
På lørdag dro vi til Amsterdams største marked, hvor vi handlet og bare kikket rundt.Til lunsj spiste vi altfor mye kake og drakk te på Bagels and Beans, en koslig café ved markedet. Resten av dagen gikk med til å ta kanalbåt, spise argentinsk mat og å spise lørdagsgodt på hotellrommet. Men det ble dessverre ikke tatt flere bilder denne dagen... 

ferie dag tre
Fredag morgen dro vi til Gardermoen. Jeg var sikker på at vi skulle til Bergen, men da jeg fikk boardingkortet mitt stod det Amsterdam! Fin overraskelse.Så da gikk veien til Nederlands hovedstad, Og her er det første jeg så av landet.Området rundt hotellet var kjempefint.Da vi hadde satt fra oss bagasjen og slappet av litt tok vi trikken inn til sentrum.Der fant vi oss et superkoslig lite vertshus (hvor det forresten bodde en supergammel katt) hvor vi spiste middag.Omtrent alle bygningene i Amsterdam er nydelige.Og det var så grønt og frodig!Herlig vær var det også.Vi vandret rundt i gatene, shoppet og spiste god mat. Og jeg hadde på meg yndlingssandalene mine (som vanlig, haha), men med sokker denne gangen. 

ferie dag to
På torsdag var det på tide å besøke Grünerløkka. Så utrolig fint sted.Vi tok en pause på Kaffebrenneriet, hvor jeg spiste en himmelsk blåbærmuffins og drakk en stor kopp rooiboste.Ellers vandret vi bare rundt, så i fine butikker og handlet litt. Både gaver og ting til oss selv.Jeg hadde på meg yndlingssandalene mine og yndlingsskjørtet mitt. Fint.Så gikk turen til Majorstuen og Bogstadveien, før vi gikk til Slottet. Her ser dere en del av den vakre Slottsparken.Og Karl Johan. Etter dette tok vi Thomastoget (sightseeingtog) og spiste burger og oreo madness på Friday's. Nok en fin dag.

ferie dag én
Antrekket mitt for dagen, tatt på kaia hvor vi tar båten til Trondheim fra. Utsikt på båten. På Sentralstasjonen kjøpte jeg meg magasinet WAD. Utrolig inspirerende.Så var det på tide å gå ombord på toget.Vel inne.Utsikten min.Fine hus i utkanten av Trondheim.Fine, norske naturen.Fine, norske naturen nummer to.Da vi kom til hotellrommet i Oslo skiftet jeg til mine herlige flatform-sandaler for å se litt mer presentabel ut.Så gikk vi til Karl Johan og spiste kinesisk mat. Jeg spiste stekte nudler med svinekjøtt, nam!Så shoppet vi litt før vi spiste sjokolademuffins på Samson.Og drakk te. Fine Karl Johan.På veien hjem til hotellet begynte det plutselig å regne, men det var bare fint.Og da vi kom tilbake til hotellet prøvde jeg på meg mine nye (rosa) sko. Elsker dem.


les mer i arkivet » August 2012 » Juli 2012

kine emelie.

17 år. rissa. fotografi. mote. tumblr. flickr. bloglovin.
instagram: whiteblankets.

min profil


hits