////couvertures -

basic

ferie dag seks
På mandag våknet vi på hotellet og spiste en deilig frokost før vi dro til Gardermoen. Der gikk vi på toget mot Trondheim.Det supersøte iphone-dekslet mitt. Elsker det. Utsikt fra setet mitt, hoho.Norge er jo bare så vakkert. Spesielt dette slettelandskapet.Også Snøhetta da! Så utrolig vakkert at jeg har ikke ord. Slike togturer får meg til å innse hvor et fantastisk land jeg bor i. 

1234567
ferie dag fem
På søndag dro vi til Zoo Artis, Europas eldste dyrepark. Fine svanen som poserte for meg.Parken var utrolig fint laget.Og man kunne se bybebyggelsen rett utenfor gjerdene.Sebraer er kule.Vi spiste en herlig lunsj.Se så frodig og fint!Finfine ulvene. Se på babyen da!Tittei fra pappa og meg.Utrolig fine bur, tror det var de originale fra 1880.Akvariumet var i en utrolig fin bygning.Bare se på de døråpningene og vinduene!Utrolig fine haller.Og noen stygge fisker.Utstoppede ugler.Husker ikke hva dette var skjelettet til, syke tenner i hvertfall...Ørkenhunder. Haha, så søte.Inne i dyreparken lå det også vakre privateiendommer.Herlig sted.Pannekakehus!Inne i planetariumet! bare synd at alt stod på nederlandsk... Resten av dagen gikk med til å ta buss til flyplassen (Schiphol), vente lenge på flyet, fly til Gardermoen og dermed å ligge over på Clarion-hotellet på Gardermoen. Sovnet med en gang jeg la hodet på puta, for å si det mildt.

ferie dag fire
På lørdag dro vi til Amsterdams største marked, hvor vi handlet og bare kikket rundt.Til lunsj spiste vi altfor mye kake og drakk te på Bagels and Beans, en koslig café ved markedet. Resten av dagen gikk med til å ta kanalbåt, spise argentinsk mat og å spise lørdagsgodt på hotellrommet. Men det ble dessverre ikke tatt flere bilder denne dagen... 

hvitt

Monki genser / Nike sko / Miss Selfridge smykke
 
 
ferie dag tre
Fredag morgen dro vi til Gardermoen. Jeg var sikker på at vi skulle til Bergen, men da jeg fikk boardingkortet mitt stod det Amsterdam! Fin overraskelse.Så da gikk veien til Nederlands hovedstad, Og her er det første jeg så av landet.Området rundt hotellet var kjempefint.Da vi hadde satt fra oss bagasjen og slappet av litt tok vi trikken inn til sentrum.Der fant vi oss et superkoslig lite vertshus (hvor det forresten bodde en supergammel katt) hvor vi spiste middag.Omtrent alle bygningene i Amsterdam er nydelige.Og det var så grønt og frodig!Herlig vær var det også.Vi vandret rundt i gatene, shoppet og spiste god mat. Og jeg hadde på meg yndlingssandalene mine (som vanlig, haha), men med sokker denne gangen. 

inspirer meg
ferie dag to
På torsdag var det på tide å besøke Grünerløkka. Så utrolig fint sted.Vi tok en pause på Kaffebrenneriet, hvor jeg spiste en himmelsk blåbærmuffins og drakk en stor kopp rooiboste.Ellers vandret vi bare rundt, så i fine butikker og handlet litt. Både gaver og ting til oss selv.Jeg hadde på meg yndlingssandalene mine og yndlingsskjørtet mitt. Fint.Så gikk turen til Majorstuen og Bogstadveien, før vi gikk til Slottet. Her ser dere en del av den vakre Slottsparken.Og Karl Johan. Etter dette tok vi Thomastoget (sightseeingtog) og spiste burger og oreo madness på Friday's. Nok en fin dag.

ferie dag én
Antrekket mitt for dagen, tatt på kaia hvor vi tar båten til Trondheim fra. Utsikt på båten. På Sentralstasjonen kjøpte jeg meg magasinet WAD. Utrolig inspirerende.Så var det på tide å gå ombord på toget.Vel inne.Utsikten min.Fine hus i utkanten av Trondheim.Fine, norske naturen.Fine, norske naturen nummer to.Da vi kom til hotellrommet i Oslo skiftet jeg til mine herlige flatform-sandaler for å se litt mer presentabel ut.Så gikk vi til Karl Johan og spiste kinesisk mat. Jeg spiste stekte nudler med svinekjøtt, nam!Så shoppet vi litt før vi spiste sjokolademuffins på Samson.Og drakk te. Fine Karl Johan.På veien hjem til hotellet begynte det plutselig å regne, men det var bare fint.Og da vi kom tilbake til hotellet prøvde jeg på meg mine nye (rosa) sko. Elsker dem.

hjemmeHei alle fine som gidder å trykke seg innom bloggen min. Jeg må bare beklage mitt fravær den siste uka, men jeg har en ganske så god grunn. Jeg har nemlig vært på ferie og ikke hatt internett! På onsdag tok jeg, mamma og pappa toget til Oslo, hvor vi lå over to netter (og hvor jeg brukte litt for mye penger), før vi dro til Gardermoen, hvor vi da skulle fly fra. Jeg hadde fått vite at vi skulle til Bergen, men da jeg fikk boardingkortet mitt stod det Amsterdam!!! Så da fløy vi til Nederlands hovedstad, hvor vi også lå i to netter (og hvor jeg også brukte litt for mye penger). Så, på søndagskvelden fløy vi til Gardermoen igjen, hvor vi lå over på hotell, og i går (mandag) tok vi toget hjem til Trondheim. Godt å være hjemme igjen, men savner Amsterdam! Superfin by, og forbered dere på bildebomber de nærmeste dagene. Håper dere har det fint også, og nyter sommeren! Nuss.
makeupJeg elsker sminken som Chanel brukte på modellene sine for høst/vinterkolleksjonen deres. Bare se hvor effortless og fin den er! Må prøve meg på den en dag i nærmeste fremtid. Og det har jeg jo god tid til nå som det er ferie. Jippi! 
inspirasjonommøblering

mandagHei og god mandag! Jeg kom hjem fra hytta i går kveld, og etter det har jeg lastet ned musikk, sett tv-serier og drukket te, og rett og slett bare prøvd å lade opp litt til en ny uke. I dag våknet jeg av meg selv klokka ti, noe som er ganske tidlig for meg å være. Derfor har jeg prøvd å rydde litt på rommet og lagt bort en del klær, slik at jeg kan dra fra rommet mitt med god samvittighet på onsdag. Da reiser nemlig jeg, mamma og pappa til Oslo noen dager, før turen går videre til Bergen. Blir kos! Håper dere alle nyter sommeren og at dere har litt finere vær enn det vi har her i Trøndelag (tolv grader, overskyet og småregn)... Nuss på dere.
mine neste innkjøp


En fresh skinnjakkeEn maxikjole med lange ermerEn annerledes collegejakkeEi beige lueEt superfint hodesmykkeEn tynnstripet, tynn genserEt par lave, rosa ConverseEn androgyn skinnvestEi stor gullklokke

 
god natt
enkelt

Weekday genser / Weekday shorts / Boohoo flatforms / Hot Topic sokker

 
hei og halloHeia. Jeg følte for å starte på nytt, jeg. Så får vi se om blogglysten og inspirasjonen kommer snikende tilbake til meg snart. Jeg er rastløs og savner å være overinspirert. Om dere vil kan dere følge meg på instagram @whiteblankets. Der oppdaterer jeg ofte. Veldig ofte, faktisk. Pusspuss. Følg bloggen min med Bloglovin ved å trykke her.

Les mer i arkivet » August 2012 » Juli 2012

kine emelie.

17 år. rissa. fotografi. mote. tumblr. flickr. bloglovin.
instagram: whiteblankets.

min profil


hits