////couvertures -

kånkenHei, alle søte. I går tok jeg "motet" til meg og fikk endelig trykket inn en bestilling på en Fjällräven Kånken-ryggsekk i fargene rosa og blå. Jeg virkelig elsker utseendet på denne sekken, og gleder meg som et lite barn på julaften til å kunne bruke den som skolesekk. Håper bare den kommer dumpende ned i postkassen før skolen starter, slik at jeg kan ha matchende sko (rosa Dr. Martens) og denne sekken på første skoledag! Haha, det var egentlig en tull, men det hadde jo vært litt smågøy da. Jaja, nå babler jeg. God natt, nuss.
innkjøpHer har dere en video hvor jeg viser de fleste innkjøpene mine fra denne sommeren. Det mangler en del gensere som er til vask, men det får gå for denne gangen. Og dere må unnskylde meg for at jeg ser ut som en utedass, men jeg kom hjem fra en syv-dagers lang leir i går i tillegg til at jeg har feber og er kokende forkjølt. Haha, enjoy!
mine neste innkjøp


En fresh skinnjakkeEn maxikjole med lange ermerEn annerledes collegejakkeEi beige lueEt superfint hodesmykkeEn tynnstripet, tynn genserEt par lave, rosa ConverseEn androgyn skinnvestEi stor gullklokke

 

les mer i arkivet » August 2012 » Juli 2012

kine emelie.

17 år. rissa. fotografi. mote. tumblr. flickr. bloglovin.
instagram: whiteblankets.

min profil


hits