////couvertures -

hverdag(Det er flere som har spurt om jeg ikke kan blogge mer fra hverdagen min, og joda; here you go!)

Venstre: I går hadde jeg på meg dette da jeg dro til skolen. Jeg elsker mine rosa Dr. Martens. Høyre: Da jeg kom hjem var jeg så sulten at jeg spiste brødskiver til middag. 

Venstre: Også ble det vafler til dessert! Nam. Høyre: På kvelden klippet jeg av enda tre centimeter av håret mitt, og jeg elsker det! Gir virkelig et selvtillitsboost med så kort hår. 

Venstre: Så da feiret jeg den nye hårsveisen med fine magasiner og te. Jeg elsker høstmoten! Høyre: Også kom min etterlengtede Kånken-sekk i posten!!! Happyface.

Venstre: I morgest var jeg like fornøyd med håret mitt. Høyre: Og jeg hadde på meg dette da jeg dro til skolen. 

Venstre: Skoledagen var laaang og dette er skolen min sett på vei hjem fra skolen. Høyre: Da jeg kom hjem skiftet jeg om til shorts, som vanlig. Hater å gå med bukse, haha.

Venstre: Så lagde jeg meg proteinpannekaker til middag. SUPERGODE. Høyre: Og da jeg var ferdig med biologileksene mine hoppet jeg inn i favorttgenseren min og drakk en stor kopp te mens jeg leste fine blogger og satte sammen drømmeantrekk på Polyvore. 

 
fire dager


Venstre: Jeg startet fredagen med en god frokost på saueskinnet mitt. Høyre: Så kjørte jeg og mamma på postkontoret en tur for å hente en pakke som hadde kommet til meg.

Venstre: Og det var verdens fineste Dr. Martens!!! Se på fargen da. Jeg er forelsket. Høyre: Så jeg briefet litt med de i grønnsakshyllene på butikken. Haha.

Venstre: Så dusjet jeg før kvelden gikk med til popcorn, sjokolade og film. Høyre: På lørdag var det tid for pappas femtiårsdag + martnad i bygda mi. Så da hadde jeg på meg dette.

Venstre: Jeg hadde også med meg verdens fineste vintage-veske. Høyre: På martnaden spiste jeg og søstra mi verdens beste belgiske vafler dyppet i hvit sjokolade. *Sikle*

Venstre: Da jeg kom hjem ble det bursdagsfeiring for pappa. Høyre: Og jeg mekket meg en ny tumblr. Klikk her for å komme til den.

Venstre: Så freshet jeg opp sminken litt og gjorde meg klar til å dra på fest. Høyre: Her var jeg ganske så klar. Med veska på snei og kaninørene på mobilen.

Venstre: Jeg og verdens beste venninne, Sigrid, på vors. Høyre: På søndag var jeg i ganske dårlig form, så tok det med ro i yndlingsshortsen min.

Venstre: Og spiste altfor mye, blant annet masse frukt og potetgull. Høyre: Så la jeg meg til å sove i ganske rett tid, for å prøve og få tilbake døgnrytmen.

Venstre: I dag morgest spiste jeg en supergod frokost for å fylle opp energilagrene litt. Høyre: Og jeg smilte og var glad med hvitt hår.

Venstre: Så hadde jeg på meg de nye jeansene mine. Høyre: Før jeg skiftet til dette før jeg dro på min første "skoledag" på påbygging. Vi startet nemlig ikke før 1800, og det var kun kulturinnslag og taler + omvisning som skjedde. Så, i morgen starter jeg for fullt!

hjemmeHei alle fine som gidder å trykke seg innom bloggen min. Jeg må bare beklage mitt fravær den siste uka, men jeg har en ganske så god grunn. Jeg har nemlig vært på ferie og ikke hatt internett! På onsdag tok jeg, mamma og pappa toget til Oslo, hvor vi lå over to netter (og hvor jeg brukte litt for mye penger), før vi dro til Gardermoen, hvor vi da skulle fly fra. Jeg hadde fått vite at vi skulle til Bergen, men da jeg fikk boardingkortet mitt stod det Amsterdam!!! Så da fløy vi til Nederlands hovedstad, hvor vi også lå i to netter (og hvor jeg også brukte litt for mye penger). Så, på søndagskvelden fløy vi til Gardermoen igjen, hvor vi lå over på hotell, og i går (mandag) tok vi toget hjem til Trondheim. Godt å være hjemme igjen, men savner Amsterdam! Superfin by, og forbered dere på bildebomber de nærmeste dagene. Håper dere har det fint også, og nyter sommeren! Nuss.
ommøblering

mandagHei og god mandag! Jeg kom hjem fra hytta i går kveld, og etter det har jeg lastet ned musikk, sett tv-serier og drukket te, og rett og slett bare prøvd å lade opp litt til en ny uke. I dag våknet jeg av meg selv klokka ti, noe som er ganske tidlig for meg å være. Derfor har jeg prøvd å rydde litt på rommet og lagt bort en del klær, slik at jeg kan dra fra rommet mitt med god samvittighet på onsdag. Da reiser nemlig jeg, mamma og pappa til Oslo noen dager, før turen går videre til Bergen. Blir kos! Håper dere alle nyter sommeren og at dere har litt finere vær enn det vi har her i Trøndelag (tolv grader, overskyet og småregn)... Nuss på dere.

les mer i arkivet » August 2012 » Juli 2012

kine emelie.

17 år. rissa. fotografi. mote. tumblr. flickr. bloglovin.
instagram: whiteblankets.

min profil


hits