fire dager (////couvertures)

fire dager


Venstre: Jeg startet fredagen med en god frokost på saueskinnet mitt. Høyre: Så kjørte jeg og mamma på postkontoret en tur for å hente en pakke som hadde kommet til meg.

Venstre: Og det var verdens fineste Dr. Martens!!! Se på fargen da. Jeg er forelsket. Høyre: Så jeg briefet litt med de i grønnsakshyllene på butikken. Haha.

Venstre: Så dusjet jeg før kvelden gikk med til popcorn, sjokolade og film. Høyre: På lørdag var det tid for pappas femtiårsdag + martnad i bygda mi. Så da hadde jeg på meg dette.

Venstre: Jeg hadde også med meg verdens fineste vintage-veske. Høyre: På martnaden spiste jeg og søstra mi verdens beste belgiske vafler dyppet i hvit sjokolade. *Sikle*

Venstre: Da jeg kom hjem ble det bursdagsfeiring for pappa. Høyre: Og jeg mekket meg en ny tumblr. Klikk her for å komme til den.

Venstre: Så freshet jeg opp sminken litt og gjorde meg klar til å dra på fest. Høyre: Her var jeg ganske så klar. Med veska på snei og kaninørene på mobilen.

Venstre: Jeg og verdens beste venninne, Sigrid, på vors. Høyre: På søndag var jeg i ganske dårlig form, så tok det med ro i yndlingsshortsen min.

Venstre: Og spiste altfor mye, blant annet masse frukt og potetgull. Høyre: Så la jeg meg til å sove i ganske rett tid, for å prøve og få tilbake døgnrytmen.

Venstre: I dag morgest spiste jeg en supergod frokost for å fylle opp energilagrene litt. Høyre: Og jeg smilte og var glad med hvitt hår.

Venstre: Så hadde jeg på meg de nye jeansene mine. Høyre: Før jeg skiftet til dette før jeg dro på min første "skoledag" på påbygging. Vi startet nemlig ikke før 1800, og det var kun kulturinnslag og taler + omvisning som skjedde. Så, i morgen starter jeg for fullt!
kommentarer til "fire dager"

Tone

20.08.2012 kl.23:47

De rosa skoene, åh!

frida

21.08.2012 kl.00:42

elsker bildene dine!

mina

21.08.2012 kl.00:53

:o:o:o beina dine!!!!

kine emelie

21.08.2012 kl.00:55

Tone: hihi, ja. æ like dem :)

kine emelie

21.08.2012 kl.00:56

frida: åh takk :-*

kine emelie

21.08.2012 kl.00:56

mina: :)


legg igjen en kommentar.

kine emelie.

17 år. rissa. fotografi. mote. tumblr. flickr. bloglovin.
instagram: whiteblankets.

min profil


hits